Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Derfor er Danske Forsikring det rigtige valg

Vores kunder er i gennemsnit rigtig godt tilfredse - og det gælder især dem, der har haft skader. Det er vi stolte af - for det er nemlig først, når du har anmeldt en skade til dit forsikringsselskab, at du ved, om kvaliteten er i orden.

Få et tilbud

Tre gode grunde til at vælge Danske Forsikring

Hjælpen er altid klar

Vi er her døgnet rundt, året rundt

Hurtig skadehjælp

Det er nemt og hurtigt at anmelde skade – både på hjemmesiden eller telefon. I Mit Danske Forsikring kan du altid se, hvor langt vi er med din skade og følge med i skadebehandlingen. 1 ud af 4 har erstatningen til rådighed 1 døgn efter anmeldelsen.

Tjek dine forsikringer digitalt

I Mit Danske Forsikring kan du betjene dig selv og fx se detaljer om dækning, betaling og skader. Log ind med NemID her på hjemmesiden.

Se, hvad vores kunder siger:

Skift selskab hurtigt og nemt

Ingen grund til bekymring over det praktiske i forhold til dit gamle forsikringsselskab. Vi klarer det hele, når du flytter dine forsikringer over til os – lige fra opsigelse til afregning. Vi sørger også for, at du på intet tidspunkt står uden dækning.

Tilslut dig de næsten 4.000 andre læsere

Få skarpe tips om alt fra gode låse til dårligt vejr ca. én gang om måneden. Bliv klog på aktuelle udfordringer – stjålne robotplæneklippere, feriefotos på Facebook, indbo og Airbnb – og hør om de nyeste muligheder, dit forsikringsselskab kan tilbyde …