Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Indbo­forsikring

Komplet dækning til både ting og ansvar

  • Bedst i Test ifølge Forbrugerrådet Tænk Penge
  • Prisen i bund, dækningen i top
  • Super tilvalgsdækninger til cykler og elektronik
  • Udvidet vandskadedækning er altid med i pakken
Få din pris

Sådan dækker indboforsikringen

Indboforsikringen dækker dit indbo – selvfølgelig derhjemme, men også i sportsklubben, i øvelokalet, når du har ting opmagasineret eller med på ferie. Det gælder ved brand, kortslutning, indbrud, tyveri, storm, skybrud, tøbrud m.m.

Cykler er selvfølgelig også dækket – som standard op til 15.825 pr. cykel, men du kan forhøje cykelsummen, så cyklen er dækket helt op til 94.950 kr.

Det, som mange kalder ”udvidet vandskadedækning”, er hos os med i den almindelige dækning af skader på indbo efter vand fra utætte rør, fra regn og fra sne – herunder fygesne.

Indboforsikring er en rigtig god idé, uanset hvor få ting du har. Den indeholder nemlig også den ansvarsforsikring, som hjælper med dit erstatningsansvar, hvis du skader andre eller deres ting. 

Hvis dit hjem bliver ubeboeligt, fx ved en brand, hjælper vi dig med genhusning i op til et år, mens dit hjem bliver gjort beboeligt igen.  

Vores indboforsikring indeholder

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre


 

Mere om indboforsikring

Selvrisikoen er den del af en skade, du selv dækker. Når indboforsikringen har en selvrisiko, gør det, at det kun kan betale sig at anmelde skader, der koster mere, end du selv betaler i selvrisiko.

Indboforsikringens grunddækning har en række trin, du kan vælge mellem – højere selvrisiko = billigere forsikring. Derudover kan du tilpasse din selvrisiko på nogle af tilvalgsdækningerne, så de dækker mindre skader.

Se, hvad vores kunder siger

Værd at vide om indboforsikring

Har du hjemmeboende børn, er deres ting og deres erstatningsansvar altid dækket af din forsikring. Det samme gælder delebørn, når de er hos dig. Hvis du har børn, som flytter hjemmefra, før de er 18, er de dækket, til de fylder 18, så længe de ikke bor sammen med en kæreste. Hvis udeboende børn lejer et værelse ud til en logerende, er den logerende ikke omfattet.

Når du rejser til udlandet, dækker indboforsikringen din bagage og ting, du køber på rejsen. Det gælder samme slags skader, som er dækket, når du er hjemme – altså tyveri, brand m.m.

Du bør altid have en rejseforsikring – ikke mindst til lægebehandling og lignende.

Vi hjælper dig med at genvinde kontrollen over din identitet efter identitetstyveri, men dækker ikke de eventuelle økonomiske tab.

ID-tyveri er, hvis en fremmed bruger dine identifikationspapirer med henblik på økonomisk gevinst. Fx til at oprette en konto, et abonnement eller lignende.

Phishing - hvor du bliver franarret brugernavn, adgangskode, kreditkort- eller netbankoplysninger – er derimod ikke ID-tyveri i denne forbindelse.

Se mere om Hjælp ved Identitetstyveri

Fra 2019 bliver du opkrævet et bidrag på 40 kr. om året for hver af disse forsikringer, du har: hus-, indbo-, bil- og motorcykelforsikring. Det er os som forsikringsselskab, der opkræver bidraget. Vi betaler det videre til Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, som sikrer forbrugere, hvis deres forsikringsselskab går konkurs. 

Vi opkræver bidraget, første gang du betaler i løbet af et kalenderår.

Læs om Garantifonden for skadesforsikringsselskaber

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Danske Forsikring og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt