Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Indboforsikring

Bedst i test: Komplet dækning til både ting og ansvar

 • Forbrugerrådet Tænk Penge finder vores pris i bund, men dækning i top
 • Markedets måske bedste tilvalgsdækninger til cykler og elektronik
 • Udvidet vandskadedækning er altid med i pakken
Få en pris

Dækninger

Det dækker vores indboforsikring

 • Dine ting i tilfælde af indbrud, brand, kortslutning, tyveri, storm, vandskader med meget mere
 • Cykler ved tyveri og hærværk
 • Tricktyveri hjemme fra dig selv
 • Psykologisk krisehjælp
 • Dit erstatningsansvar, hvis du skader andre eller deres ting
 • Retshjælp
 • Hjælp ved identitetstyveri

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre

 • Plusskade – dækker pludselige skader på dit indbo
 • Udvidet elektronik – overflødiggør separate elektronikforsikringer
 • Cykelkasko – så er alle skader på din cykel dækket
 • Glas og sanitet – typisk til dig, der bor til leje

Indboforsikringen dækker ikke

 • Ting, du glemmer, taber eller mister
 • Kontanter, guldsmykker og den slags, hvis ikke dit hjem er forsvarligt låst (er dog dækket ved tricktyveri)
 • Tricktyveri andre steder end hjemme hos dig selv
 • Gløde- og svideskader
 • Ansvar for skader, der sker, mens du gør nogen en tjeneste
Indboforsikring Bedst i test

Mere om dækningen

Plusskade er et tilvalg, de fleste får brug for en dag. Plusskade dækker, når du bare er uheldig – og ikke kan anklage en indbrudstyv, en nabo, ild, trafik eller uvejr ...

Det kunne være, hvis du snubler, så brillerne falder på gulvet og går i stykker. Hvis du taber tomatsuppen på det hvide gulvtæppe eller skvatter med en kassefuld kongeligt porcelæn ...

Udvidet elektronik er forsikringen til alle dine indendørs elektriske apparater. Den dækker funktionsfejl, pixelfejl, pludselige skader og skader, der skyldes vand, anden væske og fugt. Eksempelvis hvis du taber dit nye kamera på klinkegulvet, colaen i den bærbare eller telefonen i toilettet.

Indtil apparater er fire år gamle, erstatter til nyværdi. Fra da af ophører dækningen for funktions- og pixelfejl. Dækningen for pludselige skader og skader, som skyldes vand eller fugt, fortsætter - dog gradvist nedsat år for år pga. apparatets alder.

Skader, der er indbodækningens område – fx hvis mobilen bliver stjålet – får du også dækket til nyværdi de første fire år, hvis du har købt denne dækning.

Ønsker du bare dækning af cykler ved hærværk og tyveri, kan du nøjes med grunddækningen. Den dækker som udgangspunkt cykler for op til 15.270 kr., men du kan skrue summen helt op til 91.620 kr. for cykler i alt.

Ønsker du dækning for alle skader på cyklen – også hvis den skulle falde af bilen på motorvejen eller gå i stykker i et styrt? Så skal du udvide forsikringen med et tilvalg: Cykelkasko er lige nu så vidt vides den allerbedste cykelforsikring på markedet. Den dækker op til den cykel-sum, du vælger på grunddækningen.

Prisen kan du påvirke ved at vælge højere eller lavere selvrisiko på netop denne dækning.

Glas og sanitet dækker ruder, indmurede spejle, WC, håndvask, kogeplader og lignende. Hvis du bor i eget hus, er det oftest din husforsikring, som dækker disse ting ved skade.

Hvis du bor til leje, bør du spørge din udlejer, om denne dækning er med i bygningens hus- eller ejendomsforsikring. Er den ikke det, bør du tilvælge dækningen her.

På denne Indboforsikring er udvidet vandskadedækning altid en del af grunddækningen. Du er derfor også dækket, hvis:

 • Regnvejr får kloakken til at løbe over
 • Vand siver ud fra ikke bare skjulte, men også synlige rør
 • Der kommer fygesne på loftet

På grunddækningen kan du vælge mellem en række selvrisikoniveauer – altså den del af en skade, du selv dækker. Jo højere selvrisiko du vælger, desto billigere er forsikringen.

Du kan også tilpasse selvrisikoen på nogle af tilvalgsdækningerne, så de også gavner dig ved mindre skader.

På rejser til udlandet er din bagage og ting, du køber på rejsen, dækket af Indboforsikringen. De dækkede skader er de samme, som er dækket, når du er hjemme – altså brand, tyveri osv. Bemærk, at du ikke bør rejse uden en rejseforsikring, der bl.a. dækker lægebehandling og lignende.

Udstyr, som du opmagasinerer eller opbevarer andre steder end hjemme – fx i et musikøvelokale, en sportsklub eller lignende– samt bagage, du kører med på en trailer, i en tagboks eller lignende. Alt dette dækker forsikringen for op til 23.719 kr. – uanset hvor længe det er siden, du har haft udstyret hjemme, hvor du bor.

Vi hjælper dig med at genvinde kontrollen over din identitet efter identitetstyveri, men dækker ikke de eventuelle økonomiske tab.

ID-tyveri er, hvis en fremmed bruger dine identifikationspapirer med henblik på økonomisk gevinst. Fx til at oprette en konto, et abonnement eller lignende.

Phishing - hvor du bliver franarret brugernavn, adgangskode, kreditkort- eller netbankoplysninger – er derimod ikke ID-tyveri i denne forbindelse.

Se mere om Hjælp ved Identitetstyveri

Se, hvad vores kunder siger:

Allerede kunde?

Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Danske Forsikring og se de vilkår, der gælder for dig. Her kan du altid få overblik over dine forsikringer, hvad de koster, hvad selvrisikoen er, se status på skader – og meget andet.

Værd at vide

Dine hjemmeboende børns ting og deres erstatningsansvar er altid dækket af din forsikring. Det gælder også for delebørn, mens de er hos dig. Har du børn, som flytter tidligt hjemmefra, er de dækket, indtil de fylder 18 år, når bare de ikke bor sammen med en kæreste. Lejer de et værelse ud til en logerende, er den logerende ikke omfattet. 

Vilkår

Find detaljerne i vilkårene

Her på siden beskriver vi den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Vil du kende alle detaljer om, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder.

Andre forsikringer