Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Sådan fungerer vores vejhjælp til motorcykel

Når du køber vejhjælp til din motorcykel, garanterer vi, at hjælpen er fremme hos dig inden for højst en time under normale vejr- og trafikforhold - uanset hvor i Danmark du befinder dig. Hvis ikke vi overholder timegarantien, får du din betaling for hele året tilbage. Timegarantien gælder ikke uden for landets grænser.

Vi udbedrer skaden på stedet, og hvis det ikke kan lade sig gøre, kører vi motorcyklen til dit foretrukne værksted eller til en anden ønsket adresse. Sker uheldet i udlandet, kører vi altid motorcyklen til det nærmeste værksted. 

Sådan dækker vi

Vejhjælp til MC

Vejhjælp i hele Europa – timegaranti i DK ved normale vejr- og trafikforhold.


Mere om vejhjælp til motorcykel

Når du har vejhjælp hos os, er telefonnumrene til Tophjælp det eneste, du behøver at huske på farten:

Få Tophjælps telefonnumre sendt til din mobil

Skriv dan tophjælp og send det i en SMS til 1204. Så sender vi Tophjælps telefonnummer til din mobil - så er de altid lige ved hånden, når du får brug for dem – det koster kun alm. SMS-takst.

Få Tophjælps telefonnumre på print selv-kort

Du kan også hente et print selv-kort, hvis du foretrækker at have Tophjælps telefonnummer i en fysisk udgave – fx opbevaret i bilen. 

Læs mere om vejhjælp

 

Se, hvad vores kunder siger

Værd at vide om vejhjælp til MC

Du behøver ikke længere det røde kort for at få vejhjælp i udlandet. Bare du har en kaskoforsikring, dit registreringsnummer og nummeret til SOS International:
+45 70 10 50 52. Det grønne kort er kun nødvendigt få steder.

Bliv klogere på rødt/grønt kort

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Danske Forsikring og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt