Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Når du bliver gift

Forsikring er måske ikke det første, du tænker på, når du lige er blevet gift. Men din nye status medfører nogle ændringer, det er godt at få styr på. Her får du et overblik.

Når to forsikringer bliver til én

Hvis I ikke har gjort det allerede, kan der være penge at spare ved at samle forsikringerne ét sted. Det kan fx være, I begge har en indboforsikring eller en rejseforsikring, som I kan samle til én fælles. Måske har I også behov for nye dækninger eller en større indbosum, så alle jeres værdier er sikret.

Læs om indboforsikring

Læs om rejseforsikring

Sådan sikrer I hinanden – når I får børn

Overvej at supplere livsforsikringen med en ulykkesforsikring, der udløser et engangsbeløb, hvis en af jer får varige mén efter en ulykke. Og med en børneforsikring, der sikrer de kære små, hvis de kommer ud for en alvorlig ulykke eller får en kritisk sygdom.

Sådan sikrer du dine børn

Skal I have en ægtepagt?

En ægtepagt er en aftale, I kan vælge at indgå omkring jeres formue, når I er gift. I den kan I aftale, hvordan jeres ting, penge og pensioner skal fordeles, hvis I en dag skulle gå fra hinanden. Beslutter I jer for ikke at få en ægtepagt, har I som udgangspunkt fælleseje. Pensionen skal I dog ikke dele.

Læs mere om reglerne ved skilsmisse og separation

 

Få flere gode råd