Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Når du får børn

Når du får børn, bliver du forsørger, og det medfører et ansvar. Her får du hjælp til at tage stilling til, hvordan du sikrer dine børn bedst muligt.

Børnenes eget ansvar?

Indboforsikringen omfatter hele din familie. Når du får børn, er de derfor automatisk dækket. Ud over indbo, ansvar og retshjælp dækker indboforsikringen også børnenes ansvar, hvis de fx kommer til at ødelægge andres ting.

Læs om vores indboforsikring

Hvor længe er børn dækket af din indboforsikring?

Hvis du har børn, der bor hjemme, er deres ting og deres erstatningsansvar som regel dækket af din indboforsikring. Det gælder også delebørn, når de er hos dig.

Børn, som er flyttet hjemmefra, er dækket af din forsikring, indtil de fylder 18 år, hvis du har vores nyeste indboforsikring (vilkår DF20406-1). Vi dækker dog ikke, hvis de bor sammen med en kæreste. Hvis barnet lejer et værelse ud, er den logerende heller ikke dækket.

 

Overvej en børneforsikring

Barnets ansvar er dækket af forældrenes forsikring, men ikke, hvis barnet kommer ud for en alvorlig ulykke eller får en kritisk sygdom. Derfor skal du overveje at købe en børneforsikring. Den dækket barnet døgnet rundt, indtil det fylder 18 år.

Læs mere om vores børneforsikring

Pas også godt på dig selv

At være forælder betyder også, at du har fået en forsørgerrolle. Mht. din pension, opsparing og erhvervsevne skal du derfor også tænke på dine børn. Kontakt vores samarbejdspartner Danske Bank og hør, hvordan de kan hjælpe dig med at sikre dine børn bedst muligt, hvis der skulle ske dig noget.

Læs mere om livsforsikring hos Danske Bank

Få flere gode råd