Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Når du starter som selvstændig

Når du får din egen virksomhed, skal du selv sørge for forsikringer til både virksomhed og medarbejdere. Her får du overblik over noget af det, du skal huske.

Ansvarsforsikring – sørg for at være godt dækket

Det første, du skal sørge for at få på plads, er din ansvarsforsikring. Med en erhvervs- og produktansvarsforsikring er du godt dækket, hvis din virksomhed bliver pålagt at erstatte en skade. Uden den kan et erstatningsansvar blive helt uoverskueligt.

Læs om vores erhvervs- og produktansvarsforsikring

Arbejdsskadeforsikring – frivillig eller lovpligtig?

Hvis du starter din egen virksomhed og ikke har nogen ansatte, er arbejdsskadeforsikringen frivillig. Så snart du ansætter nogen, er den lovpligtig. Også hvis det er en medhjælpende ægtefælle. Husk derfor at sikre dig selv og dem, du har på lønningslisten.

Læs om vores arbejdsskadeforsikring til selvstændige

Sådan dækker du indbo, bil og bærbar

Mange er ikke klar over det, men privatforsikringerne dækker ikke i firmaet. Husk derfor løsøreforsikringen, der som udgangspunkt dækker firmaets inventar og varer mod brand, tyveri og vandskader. Bruger du en bærbar PC, skal du være opmærksom på, at den kræver en ekstra EDB-og svagstrømsforsikring. Husk også bilforsikringen, hvis du køber ny firmabil.

Læs om vores forsikringer til selvstændige

Få flere gode råd