Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Vores profil

Danske Forsikring er en del af Topdanmark Forsikring A/S, men vi har tidligere været en del af Danske Bank koncernen. Læs mere om vores historie og organisation her.

Historien om Danske Forsikring

Danske Forsikring har siden 1. januar 2000 været en del af Topdanmark Forsikring A/S. Før det var vi ejet af Danske Bank koncernen og bestod af to selskaber: Danske Forsikring Skade, Forsikringsaktieselskab og Danica Forsikring, Skadeforsikringsaktieselskab. Det er derfor, vi stadig sælger pensionsprodukter gennem Danica Pension.

Læs om, hvordan Danske Forsikring, juridisk og organisatorisk hører under Topdanmark A/S

Medlemsselskab

Danske Forsikring er et medlemsselskab. Det betyder, at du skal være kunde i Danske Bank-koncernen, for at blive forsikret i Danske Forsikring. Er du allerede kunde i Danske Forsikring, kan du naturligvis altid købe flere forsikringer.

Dette gælder dog ikke erhvervskunder, hvor der ikke er et krav om at være kunde i Danske Bank-koncernen.

Vores forsikringer

Vi tilbyder stort set alle former for skadeforsikringer til dig, din familie og din virksomhed. På hjemmesiden kan du læse mere om vores forskellige forsikringer.

Se, hvilke forsikringer vi tilbyder

Hurtig og effektiv skadebehandling

Vi er en del af Topdanmark-koncernen, og det er der flere fordele ved. Det gør for eksempel, at vi kan udvikle bedre og mere individuelle forsikringer til dig, din familie og din virksomhed. Hvis du får en skade, mens du er kunde hos os, får du hurtig og effektiv hjælp af Topdanmarks erfarne skadebehandlere og taksatorer.

Job i Danske Forsikring

Danske Forsikring er en del af Topdanmark A/S, og du kan finde en liste med alle ledige jobs i koncernen på Topdanmarks hjemmeside.

Se ledige jobs

Logo

Her kan du downloade vores logo i forskellige versioner

Danske Forsikrings logoer er registrerede varemærker. Anvendelse af Danske Forsikrings logo skal ske med respekt for Topdanmark-koncernens varemærkerettigheder.

Logoet må ikke tilføjes andre grafiske elementer og må ikke ændres i farve eller form – med undtagelse af proportional skalering. Anvendelse af logoet, herunder i markedsførings øjemed, må kun ske ifølge forudgående aftale med os.

Rabataftaler

Vi tilbyder personalerabat til ansatte i Danske Bank-koncernen og Home.

Personalerabat for ansatte i Danske Bank-koncernen

Som ansat i Danske Bank-koncernen kan du spare 20 % på næsten alle dine forsikringer hos Danske Forsikring.

Personalerabat for ansatte i Home A/S

Er du ansat i Home A/S, får du 20 % personalerabat på næsten alle forsikringer hos Danske Forsikring.