Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Dine oplysninger

De oplysninger, vi har om dig, bruger vi til at behandle dine forsikringsløsninger samt til at orientere dig om det, vi sammen med vores samarbejdspartnere kan tilbyde inden for forsikring, bank og realkredit. Vi benytter naturligvis ikke de oplysninger, vi har om dit helbred.

Få overblik over, hvilke oplysninger vi har om dig

Hvis du gerne vil have et overblik over de personlige oplysninger, vi har om dig, eller hvis du ikke længere ønsker at blive orienteret om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Vi optager nogle af vores telefonsamtaler

Når du ringer til os, kan din samtale blive optaget. Vi bruger optagelserne, når vi uddanner vores medarbejdere, og til hele tiden at forbedre vores kundeservice, forsikringer og pensionsordninger. En begrænset kreds af vores medarbejdere har adgang til optagelserne. Vi sletter optagelserne efter seks måneder.

Vi gemmer vores chatsamtaler

Når du chatter med os, vil din chatsamtale blive gemt. Vi bruger samtaler, når vi opretter forsikringer, behandler skader, besvarer spørgsmål om policer og uddanner vores medarbejdere. Vi bruger naturligvis ikke chatsamtaler til at dele oplysninger om dit helbred. Hvis du er kunde hos os, gemmer vi din chatsamtale sammen med de andre oplysninger, vi har om dig. Er du ikke kunde hos os, gemmer vi chatsamtalen centralt i 12 måneder. Herefter sletter vi den.

Vi gemmer oplysninger om din brug af hjemmesiden

Når du bruger vores hjemmeside, benytter vi cookies til at gemme oplysninger om din brug af siderne. Dem bruger vi både til at gøre det nemmere for dig at bruge vores hjemmeside og for at kunne forbedre siden.

Fortrolighed

Du kan være sikker på, at vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med lovgivningen på området. Vi kan derfor udveksle dine oplysninger med:  

  • Andre forsikringsselskaber i Topdanmark Koncernen
  • Forskellige eksterne samarbejdspartnere
  • CPR-registret
  • Kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre

Når loven kræver det, vil vi give oplysningerne videre til offentlige myndigheder.

Oplysninger i Mit Danske Forsikring

Idet du logger dig ind i Mit Danske Forsikring, kan vi identificere dig, men oplysningerne om den måde, du bruger hjemmesiden på, behandler vi naturligvis fortroligt ligesom alle andre kundeoplysninger.

Vi har ansvaret for oplysningerne

Vi behandler og gemmer oplysninger om forsikringstagere, begunstigede, skadelidte, skadevoldere og aktionærer. De der er ansvarlige for at behandle oplysningerne er:

Danske Forsikring
Borupvang 4
2750 Ballerup